Publicat de: Valentina Gabriela Dumitrescu | iulie 28, 2021

Haioșenii belgiene -2

Pe zi ce trece constat, ca mă damblagesc tot mai mult.

După aventura de la patinoar din 2016, aventură care mi-a adus în dotare, o placă și 10 șuruburi, pentru că nu m-am recuperat prea bine, a trebuit să fac reconstrucție de umăr. Proteză. Mai bine nu o făceam.

Dar medicul care mi-a urmărit evoluția, mai bine zis, involuția,la spitalul Saint Jean, s-a mutat cu jobul la alt spital. La unul privat – Delta.

Când am intrat prima dată în spitalul ăsta, am zis că sunt la Mall. Mă învârteam pe acolo, ca o găină beată și mă uitam la panourile indicatoare, ca vițelul la poarta nouă.

În ultimile două săptămâni, însă am ajuns de răsul curcilor.

Au ăștia la parter un roboțel, care face curat. Merge singur, și curăță ce poate și el. Săptămâna trecută se așezase robotul la încărcat. Trec pe lângă el și aud : bonjour. Io, om corect, răspund tot cu : bonjour. Intru la ”toaletă” și mă bufnește râsul. Am salutat un robot.

Azi, aceeași fază. Roboțelul : bonjour, eu: bonjour.

E clar. Trebuie să contactez un medic din ăla, care-ți ia suta de euro/oră, doar ca să te asculte.


Responses

  1. Draga mea ,roboțelul te-a salutat ca între confrați ,iar încercările tale de a mai umaniza vizita la doftoroaie ,lasă să se vadă că – de fapt – și tu înțelegi acest lucru ,dar te alinți așa ,un pic …! Nimic rău ,dar încearcă comparații mai plastice – de exemplu – cu florile din grădină care se compară cu cele din seră ,cu peștii din Delta Dunării care râvnesc la acvariile private ,cu animalele pădurii ce doresc din răsputeri să ajungă trofee pe pereții sufrageriilor de lux …!!! Vezi ,dacă te bătea „ prietenul” sau cum i-oi spune tu pe-acolo ,din 2016 și până acum uitai de toate cele ,inclusiv de „prieten ” dar erai întreagă ! Chestie de optică ,sau cum vedem fiecare lucrurile care ne înconjoară …! ( extract din cap. „Mirajul occidentului asupra anemonelor locale ”!)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: