Publicat de: Valentina Gabriela Dumitrescu | august 29, 2021

Hauzi la ei

Vuiește presa și e plin facebook-ul de sesizări, referitor la facturile primite de români, pentru gaze și electricitate. Azi am văzut o factură de peste 27.000 de lei. Da, ați citit bine. 27.000 lei.

Și ca să nu sară țara-n aer, ăia de sunt mai șefi pe la firmele de gaze și electricitate, cer guvernului să renunțe să mai perceapă accize și TVA.

Păi, bine măi nesimțiților, haporilor și nesătuilor, cum naiba v-a bubuit mintea așa ceva? Din accizele și TVA-ul cuprinse în facturi se adună bani la bugetul de stat. Din banii aștia se plătesc pensii, se susține sistemul sanitar, se susține învățământul și multe altele. Pe voi vă doare la bască de amărâtul ăla, care după 40 de ani de muncă are, în cel mai fericit caz, 2000 și ceva de lei pensie.

Reduceți voi prețurile. Aveți niște salarii, din care ar trăi regește, 2 sau chiar 3 familii.Sau ce? Nu vă mai ajung banii? Sunteți și printr-o grămadă de AGA, ca să mai sugeți și de acolo. Ce faceți voi mă, ca să meritați salariile alea? Mulți dintre voi sunteți semianalfabeți sau analfabeți funcțional. De asta cred că v-a bubuit mintea, cretinitatea asta.

Să nu dea dracu să le ajungă românilor, cu adevărat cuțitul la os, ca nu vă mai scapă nici Papa de la Roma.

Iar în ceea ce privește clasa politică de acum din România : ”dragilor” sunteți varză. Toți o apă și un pământ. Puși pe căpătuială, habarniști, hahalere care chipurile reprezentați interesele românilor. Se vede. Sunteți trup și suflet pentru acea parte a poporului, reprezentata de familiile voastre, amante, slugoi și pupincuriști.

Mi-e greață, numai când mă gândesc că voi pășiți pe pământ românesc, că trăiți în țara aia.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: